Skip links

Η ομάδα του GaiasDiet βρέθηκε στο σεμινάριο του Τόνυ Ρόμπινς στο Λονδίνο

Σε ένα από τα μεγαλύτερα σεμινάρια του Tony Robbins βρέθηκε η ομάδα του GaiasDiet. Σε ένα σεμινάριο 50 ωρών που διεξήχθη στο Λονδίνο ο Tony Robbins παρουσίασε τεχνικές ώστε να αποκτήσουμε συναισθηματική και σωματική ισορροπία. Η ικανότητα του μυαλού μας να επαναπρογραμματιστεί σε λίγα μόνο λεπτά είναι η  επιστήμη ώστε να πετύχουμε την προσωπική μας επιτυχία. Ένα αξιόπιστο υλικό παραδόθηκε στα χέρια μας ώστε να μεταφέρουμε τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία στον καθένα ξεχωριστά για να πετύχει το βάρος που επιθυμεί.

Ο Tony Robbins έχει επηρεάσει τις ζωές περισσότερων από πενήντα εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από εκατό χώρες του κόσμου. Έχει προσφέρει τις συμβουλές και την καθοδήγησή του στην ελίτ κάθε επαγγελματικού χώρου –σε προέδρους, στελέχη του αμερικανικού στρατού, ψυχολόγους, γιατρούς παγκόσμιας φήμης, πολιτικούς ηγέτες, υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γενικούς διευθυντές και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, χρυσούς ολυμπιονίκες και κορυφαίους προπονητές, αστέρες του χώρου της ψυχαγωγίας– αλλά και σε δασκάλους και γονείς. Παρακολούθησαν 13.000 συμμετέχοντες απο όλη την Ευρώπη. Η Μάρεα Λαουτάρη Ιδρύτρια της εταιρίας 1+1=2 Life & Business Coaching οργάνωσε την ομάδα Ελλήνων δίνοντας μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο στόχος ήταν οι διαιτολόγοι του GaiasDiet να αναπτύξουν νέες τεχνικές και να είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ένα ευρύ φάσμα περιστατικών.

Έχουν στα χέρια τους αρκετά εργαλεία εκτός από την απλή διαιτητική σύσταση να εκτιμήσουν κατά πόσο η κατάσταση θρέψης έχει επηρεάσει την σωματική η ψυχική υγεία του ατόμου. Παρέχουν την καθοδήγηση και την υποστήριξη που είναι αναγκαίες για μια επιτυχή αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι στην τροφή ώστε να προχωρήσουν στην σύνταξη ενός ορθού διατροφικού προγράμματος που εξειδικεύεται στο να καλύψει τις ανάγκες αυτού για τον οποίο προορίζεται .

Είτε είναι ανάγκη να διορθωθεί η υγεία ενός ατόμου ή να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνει ως έχει, οι διαιτολόγοι είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να οδηγήσουν ένα άτομο με ασφάλεια στους προσωπικούς του διατροφικούς στόχους. Γνωρίζουν τον τρόπο να επέμβουν όταν κρίνουν ότι οι στόχοι αυτοί είναι λανθασμένοι και επιβαρύνουν την υγεία αλλά και να οδηγήσουν το άτομο που ζητά την βοήθεια τους στο να κατανοήσουν που βρίσκεται το λάθος. Έτσι, ο δρόμος προς την βελτίωση γίνεται ευκολότερος και η σχέση με την τροφή –όχι μόνο περιστασιακά αλλά και σε βάθος χρόνου-καλύτερη.

 

 

 

 

   

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας.
Αρχική
Λογαριασμός
Καλάθι
Αναζήτηση