Skip links

Κριτικές συμμετεχόντων

 

  • Είναι ό,τι καλύτερο!! Παρουσιάζονται οι βάσεις και τα εφόδια για έναν άλλον τρόπο ζωής με συνεχή στήριξη και αγάπη! Έχει στηριχτεί σε πολλή δουλειά, πάθος, γνώση και οργάνωση!! Πέραν των προσδοκιών μου. Συμμετέχων  Μαρία Παπαχριστοπούλου

 

  • Γνωρίζουν πολύ καλά την δουλειά τους και αυτήν την εφαρμόζουν με πολύ ενδιαφέρον και πάθος! Λαμβάνω βοήθεια από την αρχή του χρόνου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία και το αποτέλεσμα. Συστήνεται! Συμμετέχων Δημήτρης Μπουζούκας

 

  • Τα σεμινάρια μαζί σου, ήταν ότι πιο διαφωτιστικά, ενδιαφέροντα κ με βοήθησαν στον έλεγχο του βάρους μου, αλλά και στον έλεγχο της καθημερινότητας μου!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ για τη υπέροχη εμπειρία μαζί σου!!!!!!!!Το νούμερο ΈΝΑ στο χώρο σου!!!!! Συμμετέχων Σουέλεν Σίνη

 

  • Είναι όλοι διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν ουσιαστικά ,,σε όλα τα επίπεδα,,όχι μια απλή διατροφή αλλα μέσα από τα σεμινάρια μαθαίνεις ακόμη καλύτερα τον εαυτό σου. Συμμετέχων Μαρία  Μ.

 

  • Ευχαριστώ πολύ που επέμενες να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο! Πραγματικά πήρα πολλά πράγματα και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω  αυτά τα απλά και ταυτόχρονα τόσο δύσκολα για εμένα που με εμποδίζουν να αλλάξω! Το σοκαριστικό είναι  όλα αυτά που άκουσα και έμαθα με κινητοποίησαν και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας μου και όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με το βάρος μου!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Συμμετέχων  Ιωάννα Σ.

 

  • Σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες να μιλήσω στο σεμινάριο σου! Είσαι η καλύτερη! Άκουσα για λίγο αυτά που έλεγες και έχω ενθουσιαστεί που χρησιμοποιείς  τα εργαλεία προσαρμοσμένα τέλεια στο κομμάτι διατροφής  και υγείας. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις και πάω στοίχημα ότι κανείς άλλος εκεί έξω (Στην Ελλάδα τουλάχιστον) δεν το κάνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Συνεργάτιδα  Μάρεα Λαουτάρη

 

  • Ήθελα  έστω και καθυστερημένα, να ευχαριστήσω την Ιωάννα για την δυνατότητα που μου έδωσε να γνωρίσω και να παρακολουθήσω το σεμινάριο . Πραγματικά είναι ένα σεμινάριο βιωματικό που ούτε εγώ η ίδια δεν πίστευα ότι μπορεί να σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης και κατ’ επέκταση τον τρόπο ζωής όσον αφορά τις «δίαιτες» και τη «σωστή διατροφή»! Άφησα να περάσουν λίγες μέρες για να δω αν ο μεγάλος ενθουσιασμός που είχα το Σαββατοκύριακο που έγινε το σεμινάριο, θα έφευγε! Προς μεγάλη μου έκπληξη, όλα όσα μας είπε και μας δίδαξε η Ιωάννα τα έκανα πράξη και με βοήθησαν ουσιαστικά! Τέλος η καταπίεση για δίαιτα! Τέλος τα διλλήματα  “να το φάω ή όχι;”! Όλα ξεκαθάρισαν στο μυαλό μου χάρις την μεταδοτικότητα , την αμεσότητα, και την ευγλωττία της Ιωάννας και όλα έγινα “ΕΠΙΛΟΓΗ”. Δικιά μου επιλογή και όχι του “στομαχούλη”  που όλα θέλει να τα καταβροχθίσει!!! Σε ευχαριστώ Ιωάννα και πάντα νε εκπέμπεις την γνώση και τη σοφία σου σε όλους εμάς που την έχουμε ανάγκη!!!!Συμμετέχων  Λαμπρινή Μ.

 

  • Νιώθω πραγματική ανάταση ψυχής παρακολουθώντας για δεύτερη φορά το καταπληκτικό σεμινάριο  «ΦΑΕ ΕΚΕΙΝΟ»!!!  Σε ευχαριστώ Ιωάννα και πραγματικά χαίρομαι που είχα την τύχη να ακούσω τα τόσο σπουδαία πράγματα που μας μετέδωσες με τόσο εκφραστικό και κατανοητό τρόπο! Συμμετέχων  Λαμπρινή Μ.

 

  • Μετά την παρακολούθηση του χθεσινού σεμιναρίου νιώθω τόσο όμορφα, έμαθα τόσα πράγματα απλά μεν αλλά τόσο εύκολα να τα προσπερνάς στην καθημερινότητα, που αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την χαρά και την ευγνωμοσύνη μου στην Ιωάννα και σε όποιον συμβάλει με τον τρόπο του να υπάρχει αυτή η γνώση και αυτή η ομάδα!  Συμμετέχων  Γαρυφαλλιά Κ.

 

  • Ήταν ένα υπέροχο βιωματικό σεμινάριο! Η παρουσίαση εξαιρετική , κατανοητή ,  τεκμηριωμένη, άψογη , σε οικογενειακό περιβάλλον , με υπέροχο μπουφέ. Ένα διήμερο χαλάρωσης και απόλαυσης που μας έδωσε πολλά εφόδια για επεξεργασία και εφαρμογή!!! Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα!! Συμμετέχων  Ελένη Σ.

 

  • Ένα υπέροχο βιωματικό σεμινάριο Συμμετέχων Χριστίνα Π.

 

  • Ευχαριστούμε για τα εφόδια !!Ωραία δουλειά Ιωάννα ! Καλή επιτυχία σε όλους! Συμμετέχων  Θάλεια  Ν.

 

  • Να την ζήσουν , όπως την ζήσαμε και εμείς στο όμορφο γεμάτο ζεστασιά περιβάλλον, αξίζει να βρεθείς εκεί γιατί η φίλη και εξαιρετική συνάδελφος Ιωάννα σου μεταφέρει μοναδικά σε λίγες  ώρες τη δύναμη που έχεις να αλλάξεις την υγεία σου , τα κιλά σου, την ψυχολογία σου…. Εσένα  εσωτερικά και εξωτερικά!!! Λέγοντας σου Φάε Εκείνο…. Εκείνο που εσύ θα νιώσεις μετά το σεμινάριο!!! Καλή συνέχεια!  Συνάδελφος  Ρένα Θ.

 

 

  • Καλημέρα σε όλους!! Ιωάννα μου πολύ όμορφη η ιδέα σου για την ομαδική! Πραγματικά ήταν πολύ συναρπαστική εμπειρία το σεμινάριο…. Είχες κάνει πολύ δουλειά με αγάπη και ενδιαφέρον ξεχωριστά για τον καθένα μας…. Σε ευχαριστώ από καρδιάς γιατί σταμάτησα να αγχώνομαι και σκέφτομαι ΜΟΝΟ τι είναι καλό και υγιεινό… να μου δώσει ενέργεια… και να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός μου… Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό.. Ελπίζω να συνεχίσω και να δω αποτελέσματα … Ήταν όλα τα άτομα που συμμετείχαν εξαιρετικά , επικρατούσε θετική ενέργεια και οικειότητα σαν να γνωριζόμαστε από καιρό. Να είστε όλοι καλά! Συμμετέχων  Δήμητρα Π.

 

 

  • Ο ενθουσιασμός μου μόλις έλαβα το πρώτο διαιτολόγιο πήρε τη θέση του αρχικού δισταγμού, καθώς μέχρι πρότινος θεωρούσα όλα τα προγράμματα αρκετά στερητικά και μονότονα. Ξεκινώντας το πρόγραμμα και καθώς περνούσε ο καιρός, διαπίστωνα όλο και περισσότερο ότι υπήρχε ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ τόσο στα κυρίως γεύματα όσο και στα ενδιάμεσα. Η αξιόλογη διαιτολόγος έβρισκε πάντα τον τρόπο να με ικανοποιεί συμπεριλαμβάνοντας αγαπημένες μου τροφές και ελαχιστοποιώντας έτσι το αίσθημα της στέρησης! Αυτό με ενθάρρυνε να παραμένω αφοσιωμένη στο διαιτολόγιο με αμελητέες παρασπονδίες. Ειλικρινά, κάθε φορά που έβλεπα το νέο μου πρόγραμμα ανυπομονούσα να το εφαρμόσω! Όλα αυτά ενισχύθηκαν έντονα από τα αποτελέσματα στη ζυγαριά, τα ρούχα και την εμφάνισή μου! Όλοι με ρωτούσαν τι έκανα και άλλαξα τόσο! Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Όσα προγράμματα είχα στο παρελθόν ακολουθήσει, σύντομα με κούραζαν και αν κάποιο κατάφερνα να ακολουθήσω για μεγαλύτερο διάστημα, στη συνέχεια «έπεφτα με τα μούτρα» σε όσα είχα στερηθεί και ανακτούσα το χαμένα βάρος. Ενώ με το πρόγραμμα του GaiasDiet δεν ένιωθα στέρηση αλλά αντί αυτής, ενθουσιασμό, κορεσμό και γευστική απόλαυση! Δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο ταιριαστό, στις προτιμήσεις μου, πρόγραμμα με τόση ποικιλία!Η μεγάλη μου ευχαριστία είναι το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω για τα θεαματικά αποτελέσματα τόσο στην εμφάνισή μου όσο και στον νέο τρόπο σκέψης που αποκόμισα από τα σεμινάρια που εξακολουθώ να παρακολουθώ για να με αφυπνίζουν στη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με τα πολύτιμα οφέλη!Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς! Παταπία 

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας.
Αρχική
Λογαριασμός
Καλάθι
Αναζήτηση