Top

Η Γιούλη Φραγκιαδουλάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1984.Είναι πτυχιούχος της σχολής Α.Τ.Ε.Ι.κρήτης του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας.

Το 2010 ολοκληρώνει την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Το Μεσογειακό Διατροφικό πρότυπο σε μονάδες μαζικής εστίασης στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης» και τον Μάρτιο του 2010 αποφοιτεί από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Από το 2003 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε συνέδρια διατροφής, παχυσαρκίας και μεταβολισμού. Δούλεψε εθελοντικά για 2 μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στο τμήμα διαιτολογίας. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και από τον Σεπτέμβριο του 2010 αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά. Έχει μιλήσει για θέματα διατροφής σε τοπικό σταθμό ραδιοφώνου και έχει δώσει ομιλίες σε σχολεία της περιοχής του Αρκαλοχωρίoυ.

Το 2013 αποφοίτησε από τη συμπληρωματική εξ’αποστάσεως εκπαίδευση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο «Κλινική Διατροφή»

Επίσης, έχει αναλάβει την θρεπτική ανάλυση συνταγών σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου, το Παντοπωλείο Γεύσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 είναι Υπεύθυνη Νοτίου Ελλάδας της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και Επιστημονική Διευθύντρια της Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη «Μαγειρική Τέχνη».

 

Loading...

})(jQuery)