Skip links

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο www.gaiasdiet.gr. Το www.gaiasdiet.gr (το οποίο στη συνέχεια του παρόντος θα καλείται “Ιστοσελίδα”) δημιουργήθηκε και λειτουργεί με την φροντίδα της ειδικής επιστήμονος διαιτολόγου –διατροφολόγου ΙΩΑΝΝΑΣ BΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Θεοδώρου, κατοίκου Πατρών (Γεωργίου Παπανδρέου 44), με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου 079177510 Γ’ Δ.Ο.Υ Πατρών.

Η ιστοσελίδα έχει κύριο σκοπό της την παροχή σε ιδιώτες προκειμένου να λάβουν οδηγίες διατροφής και ευεξίας. Μέσω του ιστότοπου αυτού, ο διαιτώμενος έχει την δυνατότητα να προγραμματίσει, έναντι προκαθορισμένου αντιτίμου, την διεξαγωγή συνεδρίας είτε μέσω βίντεοκλήσης είτε μέσω email.

Προτού κάποιος επισκέπτης (ο οποίος στη συνέχεια του παρόντος θα καλείται “χρήστης”) εισέλθει στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να διαβάσει προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι εφαρμόζονται ειδικά για την αξιοποίηση της πιο πάνω περιγραφόμενης δυνατότητας μεσολάβησης. Θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών μας από τον επισκέπτη / χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας. Η διαιτολόγος  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη, αναλαμβάνει σε κάθε περίπτωση την υποχρέωση να ενημερώνει ταυτόχρονα τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν είναι δυνατό σε καμία περίπτωση να καταλάβει και συνεδρίες οι οποίες ήδη έχουν δρομολογηθεί. Παράλληλα έχει το δικαίωμα να περιορίσει, να αναστείλει, να διακόψει ή να αρνηθεί την πρόσβαση και τη χρήση των υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση σε όποιον παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης, για λόγους ασφαλείας αλλά και για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Τονίζεται ότι η χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας δεν συνεπάγεται καμία επιπλέον επιβάρυνση πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για τη γενική πρόσβαση στο διαδίκτυο που καταβάλλεται στους αρμόδιους τρίτους παροχείς και μόνο. Η ιστοσελίδα είναι δυνατό να φιλοξενεί συνδέσμους (links) μέσω των οποίων ο χρήστης να έχει την δυνατότητα να μεταφερθεί σε ιστότοπους τους οποίους η διαιτολόγος δεν χειρίζεται. Η φιλοξενία αυτή έχει μόνο ενημερωτικό σκοπό και η διαιτολόγος δεν φέρει καμία ευθύνη τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τις συμβουλές τις οποίες είναι πιθανό οι ιστότοποι αυτοί να προσφέρουν.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, στο οποίο περιλαμβάνονται εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, βίντεο, λογότυπα και γενικά όλα τα αρχεία, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία είτε της διαιτολόγου είτε πνευματική ιδιοκτησία τρίτου για την οποία ο μεσολαβητής έχει λάβει την απαραίτητη άδεια χρήσης. Το περιεχόμενο αυτό προστατεύεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Για τους λόγους αυτούς απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, επανέκδοση, διανομή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό χωρίς την έγγραφη συναίνεση του μεσολαβητή. Η εμφάνιση και έκθεση εικόνων, διακριτικών γνωρισμάτων και λογοτύπων στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί παραχώρηση δικαιώματος ή παροχή αδείας χρήσης τους. Προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιος οποιαδήποτε ηλεκτρονική επαφή με την ιστοσελίδα, δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού σε αυτό. Στην περίπτωση που επιθυμεί για την πρόσβαση στον λογαριασμό αυτόν πραγματοποιείται συμπλήρωση της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης (email) και ενός ατομικού κωδικού ασφαλείας (password), τους οποίους επιλέγει και γνωρίζει αποκλειστικά ο χρήστης. Παρέχεται η δυνατότητα μεταβολής του προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας (password) και της διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά ο χρήστης επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά είναι ο ίδιος ο χρήστης μέσω των ανωτέρω κωδικών, ο οποίος είναι και αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς τους και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών αυτών, ο χρήστης θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση των υπευθύνων της ιστοσελίδας προκειμένου να εμποδισθεί η χρήση των προσωπικών μυστικών κωδικών αριθμών από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Εάν αυτή η ειδοποίηση δεν λάβει χώρα, ο μεσολαβητής δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση αυτή. Η διαιτολόγος συνιστά στο χρήστη, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζει το password του σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών. Επίσης προτείνουμε να γίνεται χρήση όχι μόνο γραμμάτων και αριθμών αλλά και συμβόλων για τη δημιουργία του ατομικού κωδικού ασφαλείας. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Τέλος η ιστοσελίδα μας συνεχώς επεκτείνει, ενημερώνει, βελτιώνει τις υπηρεσίες της και θα ανανεώνει και την παρούσα πολιτική. Συνιστάται στο χρήστη να διαβάζει την διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή δύναται να τροποποιείται κατά διαστήματα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Για να αποκτήσει πρόσβαση στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες, ο χρήστης πρέπει να δηλώσει και να εγγυηθεί ότι είναι τουλάχιστον δεκαοκτώ ετών και ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα και την ικανότητα, εξ ονόματος του εαυτού του ή για ανήλικο τέκνο του οποίου είναι γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας, να συμφωνήσει σε αυτούς τους όρους χρήσης. Πρέπει ακόμα να δηλώσει ότι έχει συμπληρώσει τα στοιχεία του λογαριασμού του με ακρίβεια και ειλικρίνεια, συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της ταχυδρομικής διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και του κωδικού πρόσβασης. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να διατηρήσει, να διαγράψει ή να καταστρέψει όλες τις επικοινωνίες και τις πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύονται ή αποστέλλονται σε αυτή σύμφωνα με τους εσωτερικούς της κανονισμούς διατήρησης και καταστροφής αρχείων.

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει υπηρεσίες τηλεϊατρικής στην ιατρική διατροφική θεραπεία (οι οποίες στη συνέχεια του παρόντος θα καλούνται “υπηρεσίες”) και επιτρέπει στους χρήστες να συνεργαστούν με την διαιτολόγο – διατροφολόγο, να αναλύσουν το ιατρικό τους ιστορικό και να λάβουν τις κατάλληλες διατροφολογικές συμβουλές. Οι υπηρεσίες αυτές θα λαμβάνουν χώρα είτε μέσω βίντεοκλήσης είτε μέσω απλής τηλεφωνικής κλήσης, είτε μέσω email.

Τέλος ο χρήστης πρέπει να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής. Οι παρεχόμενες επιλογές είναι δύο: (α) Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η ιστοσελίδα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, καθώς και όλες τις χρεωστικές κάρτες των τραπεζικών ιδρυμάτων τα οποία λειτουργούν νόμιμα στην Ελληνική Επικράτεια. Οι συναλλαγές αυτές προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφάλειας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή με πιστωτική (ή χρεωστική) κάρτα, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. (β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο χρήστης μπορεί να προεξοφλήσει την παραγγελία του μέσω κατάθεσης σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αύξοντα αριθμό της συνεδρίας του:

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK, ΙΒΑΝ GR 6702600830000980101758226

Είτε μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας με το σύστημα ασφαλών πληρωμών της Viva Wallet κατά το checkout.

Στη συνέχεια ο χρήστης θα πρέπει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μεσολαβητή.

Αν για οποιοδήποτε λόγο ο οποίος ανάγεται στο πρόσωπο του επιστήμονα η συνεδρία δεν πραγματοποιηθεί, ο χρήστης θα ενημερώνεται άμεσα με ηλεκτρονικό μήνυμα και θα διατηρεί την δυνατότητα να επιλέξει νέα συνεδρία. Αν δεν επιθυμεί ο χρήστης ο μεσολαβητής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει σε αυτόν το καταβληθέν χρηματικό ποσό. Η επιστροφή αυτή πρέπει να λάβει χώρα μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ακύρωση της συνεδρίας, και θα γίνεται με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη.

Αν ο χρήστης δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την συνεδρία για λόγους οι οποίοι ανάγονται στο πρόσωπό του, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει άμεσα για την αδυναμία του αυτή τον μεσολαβητή.

Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οι οποίες θα προκύψουν από την καθυστέρηση ή την διακοπή διεξαγωγής της συνεδρίας οι οποίες θα οφείλονται σε ακραία καιρικά φαινόμενα, κυβερνητικές και διοικητικές πράξεις, πόλεμο ή κάθε άλλη αιτία πέρα από τον έλεγχό της.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, είναι πιθανό να ζητηθούν από τον επιστήμονα λεπτομέρειες σχετικές με το ιατρικό ιστορικό του χρήστη και προσωπικές πληροφορίες. Όλες οι συστάσεις και οι συμβουλές τις οποίες λαμβάνει ο χρήστης από τον διαιτολόγο θα πρέπει να ελέγχονται από τον προσωπικό του ιατρό. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να προσφέρει τις πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους, χωρίς να αποκρύψει την παραμικρή παθολογική κατάσταση, ακόμα και αν θεωρεί ότι δεν επηρεάζει στο παραμικρό την διατροφική του αντιμετώπιση. Ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει την σχετική φόρμα η οποία θα υπάρχει στην ιστοσελίδα, δηλώνοντας στο τέλος ότι αυτή περιέχει το σύνολο του ιατρικού του ιστορικού καθώς και ότι δεν αποκρύπτει καμία σχετική πληροφορία. Συμβουλές σχετικές με προγράμματα διατροφής θα πρέπει να γίνονται δεκτές ως περιέχουσες γενικές μόνο κατευθυντήριες γραμμές και οι γενικές οδηγίες την ασφάλεια των τροφίμων θα πρέπει να ακολουθούνται λεπτομερώς προκειμένου να προληφθούν τροφιμογενείς νόσοι, ενώ ο χρήστης ευθύνεται με την λήψη των κατάλληλων μέτρων για την αποφυγή αλλεργιών. Γίνεται σαφές ότι ο  διαιτολόγος – διατροφολόγος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθότητα και τα αποτελέσματα των οδηγιών τις οποίες παρέχει καθώς και ότι η ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη τόσο για την ορθότητα όσο και για την αποτελεσματικότητα των οδηγιών αυτών. Ο διαιτολόγος είναι υποχρεωμένος να σέβεται πλήρως το ιατρικό απόρρητο και την ιατρική δεοντολογία, όπως αυτή καθορίζεται στις κείμενες διατάξεις.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προβαίνει τόσο σε υποβολή προτάσεων προς την ιστοσελίδα όσο και σε σχολιασμό των συνεδριών τις οποίες πραγματοποιεί σε ειδικό τμήμα της ιστοσελίδας. Κατά την άσκηση του δικαιώματός του αυτού, είναι να μην προβαίνει σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τη διαιτολόγο ή άλλους χρήστες, ακόμα και ενώ εκφράζει την δυσαρέσκειά του ή τη διαφωνία του για τις μεθόδους τις οποίες ακολουθούν. Σε περίπτωση όπου ο χρήστης παραβιάζει επανειλημμένα τον όρο αυτό, και ανεξάρτητα από τυχόν αστικές ή ποινικές ευθύνες τις οποίες συνεπάγεται η συμπεριφορά του, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να απαγορεύσουν σε αυτόν την χρήση των δυνατοτήτων σχολιασμού αρχικά και στη συνέχεια προγραμματισμού συνεδρίας. Η σχετική απόφαση θα κοινοποιείται στον χρήστη με ηλεκτρονικό μήνυμα στον δηλωθέντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα σχόλιά του αυτά, οι προτάσεις του αλλα και οι παρατηρήσεις του οι οποίες περιέχουν σημειώσεις, έργα τέχνης ή δημιουργήματα θα καθίστανται αποκλειστική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας. Στη συνέχεια η ιστοσελίδα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα σχόλια αυτά για κάθε νόμιμο σκοπό. Φυσικά ο όρος αυτός δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα τα οποία υποβάλλονται από τον χρήστη στη διάρκεια του σχολιασμού του.

Ο χρήστης δεν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει ή να καταγράφει το σύνολο ή μέρος της συνεδρίας σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή άλλη συσκευή.

 

 

Ενδεικτικά περιγραφόμενα, τυχόν λάθη η παραλείψεις σε οποιοδήποτε πεδίο, οποιαδήποτε παράβαση από κάθε περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα του χρήστη ή τρίτων, οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, τραυματισμοί, απώλειες εσόδων, διακοπές εργασιών, απώλειες προγραμμάτων ή άλλων δεδομένων υπολογιστών οι οποίες θα προκύψουν άμεσα ή έμμεσα από την χρήση της ιστοσελίδας, δεν θα δημιουργούν καμία ευθύνη σε βάρος του μεσολαβητή και της ιστοσελίδας, ακόμα και αν αυτοί έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα αντίστοιχου περιστατικού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται στο χρήστη να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον μεσολαβητή στον τηλεφωνικό αριθμό 2610 316 155. Για την επίλυση κάθε διαφοράς η οποία τυχόν θα προκύψει από την εφαρμογή της παρούσας αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Πάτρας.

Βήμα 1: Στις υπηρεσίες που διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο Αγοραστής επιλέγει την επιθυμητή παροχή και επιβεβαιώνει την επιλογή του κάνοντας κλικ στο «Προσθήκη στο καλάθι». Εάν ο Αγοραστής επιθυμεί να αγοράσει πολλές διαφορετικές παροχές, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί. Μόλις ο Αγοραστής ολοκληρώσει τη διαδικασία επιλογής υπηρεσίας μπορεί να συνεχίσει τη διαδικασία αγοράς κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ολοκλήρωση της Παραγγελίας».

Βήμα 2: Σε αυτό το βήμα, ο Αγοραστής συμπληρώνει τη φόρμα με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα για την παραγγελία. Πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο Αγοραστής έχει την επιλογή να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Λαμβάνοντας υπόψη την επιλεγμένη δυνατότητα, το τελικό ποσό που θα πληρωθεί για την παραγγελία υπολογίζεται για άλλη μια φορά πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς. Ο Αγοραστής επιβεβαιώνει τη διαδικασία αγοράς κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ολοκλήρωση αγοράς».

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο Ιστότοπος εμφανίζει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στον Αγοραστή, αναφέροντας ότι η παραγγελία έχει υποβληθεί επιτυχώς και εμφανίζει τα στοιχεία από την υποβληθείσα παραγγελία. Επιπλέον, ο Αγοραστής λαμβάνει ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση e-mail.

 Βήμα 3.Το εν λόγω e-mail επιβεβαίωσης περιέχει μια επισκόπηση της παραγγελίας, οδηγίες χρήσης των παραγγελθέντων παροχών.

Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου που δημοσιεύεται εδώ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι. επιπλέον κόστη ενδέχεται επίσης να συνδέονται με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής.

 

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες, τα οποία αποστέλλονται από το λογισμικό διαχείρισης του site και αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη- επισκέπτη. Αποστολή cookies εκτελείται όταν επισκέπτεστε το site. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του διακομιστή που χρησιμοποιεί κάθε χρήστης-επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και άλλες πληροφορίες τέτοιου είδους.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη ούτε στον υπολογιστή ή στην κινητή σας συσκευή ούτε στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σ΄αυτόν και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του επισκέπτη του site. Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση του υπολογιστή σας.

Τα cookies ταξινομούνται τυπικά σε cookies περιόδου λειτουργίας (cookies λειτουργικότητας) και σε μόνιμα cookies.

Τα cookies περιόδου λειτουργίας δεν παραμένουν στον υπολογιστή σας μετά την έξοδο από την τοποθεσία web ή αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης.

Τα μόνιμα cookies είναι αυτά που παραμένουν στον υπολογιστή σας. Αυτό επιτρέπει στις διάφορες ιστοσελίδες να αναγνωρίσουν τον υπολογιστή σας, όταν ξαναανοίξετε τον πλοηγό σας ίντερνετ, ούτως ώστε η πλοήγησή σας να είναι όσο το δυνατό πιο εύκολη.

Τα μόνιμα cookies μπορούν να διαγραφούν από τον ίδιο το χρήστη.

Tο site είναι δυνατόν να αξιοποιεί τα cookies για διαφόρους λόγους, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής:

(α) Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητα του site.

Με αυτά τα cookies δε γίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Απλώς μας παρέχουν ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε ποια σημεία της ιστοσελίδας μας ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας, καθώς κι αν αυτοί έχουν κάποιο πρόβλημα στην πλοήγησή τους. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτά τα cookies, ώστε να δοκιμάζουμε διαφορετικά σχέδια και χαρακτηριστικά για την ιστοσελίδα μας.

(β) Για λόγους marketing ώστε να μετράμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας, το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, καθώς επίσης για την εμφάνιση διαφημίσεων σχετικών με το site σε άλλους ιστότοπους, με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του χρήστη στο site.

(γ) Δυνατότητα παρουσίασης και λειτουργίας διαφημιστικών μηνυμάτων (banners)

Τα διαφημιστικά cookies βοηθούν στην επιλογή διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Βοηθούν επίσης, ώστε να μην επιτρέπουν στις ίδιες διαφημίσεις να ξαναπροβάλλονται σε εσάς συνεχώς

(δ) Cookies κοινωνικής δικτύωσης

Θέλουμε επίσης να μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο του site με τους φίλους σας μέσω των αγαπημένων σας ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Χάρη στα cookies κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τοποθετούνται από τους παρόχους ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο αυτό εύκολα και χωρίς προβλήματα.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται την αποστολή cookies από προεπιλογή, αλλά συνήθως μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) ώστε να αρνείται την παραλαβή τους ή να αποδέχεται επιλεκτικά ορισμένα cookies. Αν απενεργοποιήσετε τη λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία μας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά .

(ε) Χρήση Cookies από τρίτους παρόχους.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί υπηρεσίες όπως η Google Analytics και το Facebook Pixel.

Η καθεμιά από αυτές τις υπηρεσίες διαθέτει πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και χρήσης των Cookies και είναι εναρμονισμένες με τον GDPR.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους χρήσης των Cookies της Google Analytics μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://policies.google.com/privacy

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους χρήσης των Cookies του Facebook μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/policies/cookies/

Οποιοσδήποτε χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα gaiasdiet.gr πρέπει να συμφωνεί με τους όρους χρήσης των Cookies της Google Analytics αλλά και του Facebook.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του site υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το site διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. η χρήση/επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αποστέλλονται από τον χρήστη κατά την διάρκεια της συμπλήρωσης μιας φόρμας επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την GaiasDiet και από καμιά άλλη επιχείρηση. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τον χρήστη που συμπλήρωσε την φόρμα. Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Το site (www.gaiasdiet.gr) είναι GDPR compliance και η GaiasDiet έχει συμμορφωθεί ως προς τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR – General Data Protection Regulation).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας.
Αρχική
Λογαριασμός
Καλάθι
Αναζήτηση