Skip links

Είμαστε εδώ για σένα

Δημιουργήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη πλατφόρμα ορμώμενοι από το γεγονός της άμεσης επαφής με Έλληνες σε όλο το φάσμα της γης μας που επιθυμούν να στηρίξουν την ελληνική διατροφολογία με αντίκτυπο την υγεία μας και την προσωπική μας ανάγκη για συμβουλή και φροντίδα κατ΄οίκον. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που σου προσφέρει όλα όσα θέλεις την ώρα που τα θέλεις. Είναι η πρώτη φορά που ο επιστήμονας διαιτολόγος – διατροφολόγος παρέχει τις υπηρεσίες του μέσω πλατφόρμας online σε μία συνεδρία 45 λεπτών άκρως επαγγελματικά για τον καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του. Υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο (τηλεδιάγνωση, τηλεπαρακολούθηση ).
Επιπλέον η δυνατότητα μετάδοσης εξειδικευμένων πληροφοριών από έμπειρους επιστήμονες διαιτολόγους – διατροφολόγους για το παιδί,τη γυναίκα και τον άντρα σε συνδυασμό με την ζωντανή επικοινωνία χαμηλoύ κόστους δημιουργεί τις πλέον αρμοστές συνθήκες για σωστό έργο. Εμείς πάντα ήμασταν και ήμαστε εδώ για εσάς γιατί είστε αναπόσπαστο κομμάτι μας.

Το Gaiasdiet σχεδιάστηκε με σκοπό να επηρεάσει τη διαμόρφωση ή και την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς ,για καλύτερες καθημερινές διατροφικές επιλογές που ταιριάζουν στο πρόγραμμα, στις ανάγκες και διατροφικές προτιμήσεις με στόχο όχι μόνο την απώλεια βάρους και τη πρόληψη των νοσημάτων που ενοχοποιούν τη διατροφή ως παράγοντα εκδήλωσής τους αλλά και την προστασία και προαγωγή της υγείας. Το καλύτερο ως τώρα διαιτητικό μοντέλο που είναι πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά και μπορεί  να εφαρμοστεί εύκολα  είναι η Μεσογειακή Διατροφή. Τα οφέλη της αμέτρητα και η προσφορά της στην υγεία υπέρμετρη. Ελάτε να δημιουργήσουμε το πιο υγιές πρότυπό σας και να δημοσιεύσουμε τα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα μας μέσα από εσάς ……Αυτή θα ήταν ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία μας. Να δείξουμε την ενότητα των Ελλήνων και το πιο δυνατή αγκαλιά συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε κάτι νέο…….σε μια προσπάθεια από εμάς για εσάς σε κάθε μέρος της οικουμένης!

Η ομάδα του GaiasDiet

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας.
Αρχική
Λογαριασμός
Καλάθι
Αναζήτηση